TOEIC_870_Questions.II

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down

TOEIC_870_Questions.II

Bài gửi by mushroom on Wed Mar 05, 2008 11:04 pm

216. Generally speaking, tax returns must be filed annually, but in few cases they must be submitted

A B C

every six months.

D

217. A question often posed about journalism is "How much freedom should reporters have A B

interpreting any given news item?"

C D

218. An analytical index group many individual subtopics under major subject headings.

A B C D

219. Within the Alamo were one hundred and eighty men, more than two thirds of them had A B

recently migrated from near-by states.

C D

220. Every one of the boys ....... here yesterday has a bicycle.

a. was b. were c. who was d. who were

221. The building opposite to the bank is among the few higher ones that has been put up A B C

during the last few years.

D

216.(c) 217.(d) 218.(a) 219.(b) 220.(d) 221.(c)



222. The hurricane, coming while it did, took the Florida coastal community by surprise.

A B C D

223. Why did the Galapagos Islands have so many finches, a different kind of beak suited to its special feeding habits

a. each has b. with each c. each with d. with which

224. All steam engines work for the same reason : steam occupies more than 1,700 times the water from which it comes.

a. of the space of much of

b. much of the space

c. with as much space as

d. as much space as

225. Scientists have recently argued that Einstein's contribution to physics and mathematics are less

A B C

important as Newton's.

D

226. Even the most discriminating gourmet will agree that food in the South is as good as any other

A B C D

region in the country.

227. The study of astronomy is so recent as the past centuries, but astrology has existed for thousands

A B C D

of years.

228. The scientists who are probably mostly interested in flights to the moon are geologists.

229. Microwave oven thermometers are more cost than other kinds of thermometers.

A B C D

230. Mercury is the most small planet in the solar system and the closest to the sun.

A B C D

231. The store .

a. that had the recently big sale went bankrupt

b. that recently had the big sale went bankrupt

c. that had the big recently sale went bankrupt

d. that had the big sale went recently bankrupt

232. The intelligence ability of an athlete is usually for more than they would expect.

A B C D

222.(B) 223.(C) 224.(D) 225.(C) 226.(D) 227.(A) 228.(D) 229.(B) 230.(B) 231.(B) 232.(C)



233. Farmers grow popcorn in much the same way .......... field corn, except that the rows are planted closer together.

a. that they grow

b. that grow

c. they grow it

d. do they grow

234. .......... often added to sauces and soups, is plentiful and relatively inexpensive.

a. Parsely, an herb that is

b. For parsely, an herb to be

c. An herb, parsely is

d. Parsely, is that herb

235. The Grapes of Wrath, a novel about the Depression years of the 1930's, is one of John Steinbecks's ........... books.

a. most famous

b. the most famous

c. are most famous

d. and most famous

236. A semiconductor is a substance that seldom conducts electricity, but ......... under certain circumstances.

a. so can do

b. do so can

c. can do so

d. so do can

237. Among the giants of the sea ........., which may weigh up to 1,000 pounds.

a. tuna b. the tuna c. being the tuna d. is the tuna

238. ........... one of more units of living substance called protoplasm.

a. All living things consist of

b. Although all living things that consist of

c. All living things consisting of

d. In all living things consisting of

239. A newspaper's political cartoons ........... capsule versions of editorial opinion.

a. serve as b. serve c. in serving d. be served

240. A painter who lived most of his life in the Middle West, Grant Wood has called America's "Painter

A B C D

of the Soil."

241. Chromosomes as appear long, tangled threads when they first become visible during the early

A B C D

prophase stage of mitosis.

233.(A) 234.(A) 235.(A) 236.(C) 237.(D) 238.(A) 239.(A) 240.(D) 241.(A)





242. In the Middle Ages, books called bestiaries were prepared in an attempt to describe animals, real or

A B

imagine, that exemplified human traits.

C D

243. The relationship of Latin American music to Black music in the United States is clearly evident in

A B C

the unaccented beats that are common to either.

D

244. Seven of planets rotate in the same direction as their orbital motions, while Venus and Uranus

A B C

rotate in the opposite direction.

D

245. A good exercise program helps teach people to avoid the habits that might shorten the lives.

A B C D

246. Nobody should be able to find fault in that argument.

A B C D

247. Since the early 1990's Luther Burbank bred a spineless variety of cactus that can be eaten as food.

A B C D

248. The highest temperature ever recorded in the United States was 134F on Death Valley, California,

A B C

in 1913.

D

249. All sewing was done with hand until the invention of the sewing machine in the nineteenth century.

A B C D

250. Only a few species of the wasp can adapt to cold environments.

A B C D

251. A drama is a story intended to be presented by actors onto a stage.

A B C D

252. The relationship between law to liberty is even more paradoxical than that between law and order.

A B C D

253. An opera combines the excitement of drama and spectacle to the power of music.

A B C D242.(C) 243.(D) 244.(A) 245.(D) 246.(B) 247.(A) 248.( ) 249.( ) 250.( ) 251.(D) 252.(A) 253.(D)

mushroom



Nữ
Tổng số bài gửi : 106
Age : 26
Đến từ : sky-blue
Nghề ngiệp : student
Sở thích : everything
Registration date : 02/03/2008

Trạng thái:
Năng lượng:
55/100  (55/100)
Cảnh cáo:
10/100  (10/100)
Thái độ: Bình thường

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

TOEIC_870_Questions.II1

Bài gửi by mushroom on Wed Mar 05, 2008 11:06 pm

254. No custom, belief, or action can be fully understood away its social or cultural context.

A B C D

255. The Alexandria Gazette, published daily since 1797, is the oldest regularly published newspapers A B C

in the United States.

D

256. Diamond is the hardest substance known, whereas graphite, another carbon allotrope, is.............. .

A) the softest one of B) softest of the one C) the one of the softest D) one of the softest

257. Texas is the only state whose constitution permits it ............. into smaller states.

A) divides B) divide C) be dividing D) to be divided

258. Unlike ordinary light sources, a laser sends out a narrow beam of light on only one direction.

A B C D

259. A thorough study of mythology requires familiarity for the properties of plants and trees, and the

A B

habits of wild birds and beasts.

C D

260. Seismology has not reached yet the stage where earthquakes can be foretold with a A B C

great deal of accuracy.

D

261. Until the ninth century, written words were not actually separated, .............. in some

literary writing, dots or points were used to indicate divisions.

A)in spite of B) contrary C) contrast to D) but

262. Medical research indicates but large amounts of histamines can be responsible for colds, A B C D

hay fever, and other respiratory reactions.

263. Precisely because photographs are produced by mechanical devices, a camera's images now seem

A B

to some artists the perfect means for expression the modern era.

C D

264. The Swiss admit to running work camps for refugees during the war, but deny whether they were

A B C

specifically designed to victimize Jews.

D

254.(D) 255.(C) 256.(D) 257.(D) 258.(D) 259.(B) 260.(A) 261.(D) 262.(A) 263.(D) 264.(C)





265. He was stopped each dozen yards by friends who wanted to congratulate him.

A B C D

266. All objects are composed of many molecules and the force of gravity pulls on every of them.

A B C D

267. One or the other of the secretaries have to attend the meeting. But both of them are reluctant to

A B C D

do so.

268. Wagner and Strauss were such good friends that they frequently exchanged gifts with one another.

A B C D

269. Culture and society are so interdependent that they do not occur without each another.

A B C D

270. The characters in Mrs. Paley's short stories are unable to understand anything about

A

themselves or to communicate with one another in any but the most primitive and

B C D

unrevealing fashion.

271. The farmer uses wood to build a house .................. to store grains.

a)with which b) where c)which d)in which

265.(A) 266.(D) 267.(C) 268.(D) 269.(D) 270.(B) 271.( )



272. The seventeenth century was one in that many significant advances were made in both

A B C D

science and philosophy.

273. Some antibiotics used in the treatment of human disease are like only in that they are

A B C D

obtained from fungi and bacteria.

274. In the attempt to control inflation by eliminating social programs, there are ethical limits

A B

beyond where many economists and politicians are reluctant to go.

C D

275. The biggest single hobby in America, the one that Americans spend most time, energy

A B C

and money, is gardening.

D

276. Constructed in Chicago in 1883, the Home Insurance Building was the first building in

A

the world that the floors and the exterior masonry walls were supported by a skeleton

B C D

framework of metal.

277. Advancements in technology are inextricably linked to the strength and survival of the

A B

high-tech industry and its potential to create new jobs.

C D



272.(B) 273.(C) 274.( ) 275.(B) 276.(B) 277.(C)



278. The chimpanzee possesses hand tool, the sticky termite stick, with which it digs termites

A B C

out of logs and stumps.

D

279. For the past few years, researchers have perfected their control over the movement of

A B C

cells and microbes by using low-power laser beams.

D

280. Perhaps the most unique thing about carbon atoms are their ability to combine with

A B C D

themselves.

281. Psychologists and psychiatrists are trained to encourage their parents to talk for the

A B C

things that are causing them difficulty.

D

282. Physicists sought ways .................... many others to emit light, amplifying it to much

higher powers.

A)how one atom or molecule could stimulate

B)one atom or molecule stimulating

C)stimulating one atom or molecule by

D)by which one atom or molecule could stimulate

283. In mathematical terms, modern algebra is set of objects with rules for connecting or

A B C

relating those objects.

D

284. Pennsylvania has the most institutions of higher learning than any other state has.

A B C D

285. An ideal is a standard .................. people judge real phenomena.

A)how B)of C)by which D)for it

286. Founded around 1075, the Acoma pueblo is considered ..............settlement in the United States.

A) the oldest continuously occupied

B) occupied continuously the oldest

C) the oldest occupied continuously

D) continuously the oldest occupied

287. One of the most difficult problems in understanding sleep is determining what the

A B C

functions of sleep is.

D 278.(A) 279.(B) 280.(C) 281.(C) 282.(D) 283.(B) 284.(A) 285.(C) 286.(A) 287.(B)

mushroom



Nữ
Tổng số bài gửi : 106
Age : 26
Đến từ : sky-blue
Nghề ngiệp : student
Sở thích : everything
Registration date : 02/03/2008

Trạng thái:
Năng lượng:
55/100  (55/100)
Cảnh cáo:
10/100  (10/100)
Thái độ: Bình thường

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

TOEIC_870_Questions.II2

Bài gửi by mushroom on Wed Mar 05, 2008 11:07 pm

288. Jacobson is often referred to ............... at the factory.

A)as the best engineer

B)be the best engineer

C)by the president to be the best engineer

D) as being the best engineer

289. Teaching and learning are part of the same educational experience but unfortunately they

A B

are often thought of to be separate.

C D

290. An epigram is usually defined to be a bright or witty thought tersely and ingeniously

A B C D

expressed.

291. We usually define an epigram to be a bright or witty thought tersely and ingeniously

A B C

expressed.

D

292. Perhaps you have found some words to live by and treasured them because they say

A B

something which you regard to be vital.

C D

293. The truck was found ................ an Highway 63.

A) to be abandoned B) to be abandoning

C) abandoned D) abandon

294. Imagine to my surprise when I saw one man tn the car pull out a pocket book and begin

A B C

to read.

D

295. To read Tolstoy and to be introduced to nineteenth-century Russian literature is two

A B C

excellent reasons for taking professor Morrel's course.

D

296. Paris is one of the many cities in the world that are currently developing programs of

A B

restoring their historical buildings.

C D

297. ......................., a Form 57 must be completed.

A) To apply for this job B) In order to get his job

C) Making application for this job D) If you want to apply for this job



288.(A) 289.(D) 290.(B) 291.(B) 292.(D) 293.( ) 294.(A) 295.(C) 296.(C) 297.(D)



298. Ballads were early types of poetry and may have been among a first kinds of music.

A B C D

299. During the 1600's skilled shoemakers scarce were in what is now the United States.

A B C D

300. Salt lake city, Utah's capital and largest city, is industrial and banking center.

A B C D

301. The arthropods, including insects and spiders, are great economic and medical

A B C

significance.

D

302. The research of Percy Juliar has contributed to the creation of drugs that are in

A B C

widespread use over victims of arthritis.

D

303. To his rural neighbors, Robert Frost was an likely farmer who wrote poets late at night.

A B C D

304. Statistics suggests that the population of this country will be doubled in ten years' time.

A B C D

305. The walls of this chapel are of solid masonry twenty-two and a half foot high and four

A B C

feet thick.

D

306. The weeks of summer training are often as tense for sports writers as it is for football

A B C D

players and coaches.

307. Maritime law regulates commerce and navigation on the seas or other navigable waters,

A B

including inland lake rivers.

C D

308. In all of the workers' union, they had definite and detailed rules about pension.

A B C D

309. The tartar chief controls a thousand men, all of them must obey his orders in both war

A B C D

and peace.

310. The farmer uses wood to build a house ................... to store grains.

A)with which B)where C) which D)in which



298.(C) 299.(C) 300.(C) 301.(B) 302.(C) 303.(C) 304.( ) 305.(C) 306.(D) 307.(D) 308.(C) 309.(A)

310.(D)

mushroom



Nữ
Tổng số bài gửi : 106
Age : 26
Đến từ : sky-blue
Nghề ngiệp : student
Sở thích : everything
Registration date : 02/03/2008

Trạng thái:
Năng lượng:
55/100  (55/100)
Cảnh cáo:
10/100  (10/100)
Thái độ: Bình thường

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

TOEIC_870_Questions.II3

Bài gửi by mushroom on Wed Mar 05, 2008 11:08 pm

311. In the Middle Ages, books called bestiaries were prepared in an attempt to describe animals, real or

A B

imagine, that exemplified human traits.

C D

312. The relationship of Latin American music to Black music in the United States is clearly evident in

A B C

the unaccented beats that are common to either.

D

313. Seven of planets rotate in the same direction as their orbital motions, while Venus and Uranus rotate

A B C

in the opposite direction.

D

314. A good exercise program helps teach people to avoid the habits that might shorten the lives.

A B C D

315. Nobody should be able to find fault in that argument.

A B C D

316. Since the early 1990's Luther Burbank bred a spineless variety of cactus that can be eaten as food.

A B C D

317. The highest temperature ever recorded in the United States was 134F on Death Valley, California,

A B C

in 1913.

C

318. All sewing was done with hand until the invention of the sewing machine in the nineteenth century.

A B C D

319. Only a few species of the wasp can adapt to cold environments.

A B C D

320. A drama is a story intended to be presented by actors onto a stage.

A B C D

321. The relationship between law to liberty is even more paradoxical than that between law and order.

A B C D

322. An opera combines the excitement of drama and spectacle to the power of music.

A B C D



311.(C) 312.(D) 313.(A) 314.(D) 315.(B) 316.(A) 317.( ) 318.( ) 319.( ) 320.(D) 321.(A) 322.(D)



323. The production of tim ore in the United States is relatively insignificant, ............. less than one hundred tons annually.

A) amounting to B) in the amount C) amounts to it D) to the amount of

324. Earlier or later, all lakes are influenced by eutrophication, a process in which lake sediment lowers

A B

the depth of the water and drains oxygen from it.

C D

325. Jekyll island has been one of Georgia's state parks in 1954.

A B C D

326. Bells are frequently made from bronze, an alloy of approximately three part copper and one partin.

A B C D

327. A logarithm is ........ in algebra as an exponent.

A)known what B)known what it is C)what is known D)what it is known

328. Negotiable instruments such as personal checks may ordinarily be transferred to another people by

A B C

endorsement.

D

329. Scientists and economists believe that human beings can never use away all the mineral resources on

A B C D

Earth.

330. Idaho ranks first among the states in potatoes production.

A B C D

331. The decay of a muon is an example of an weak interaction between atomic particles.

A B D D

332. All village or tribe of the North American Indian confederacy had its annual green corn dance, a

A B

festival in which social ties were renewed.

C D

333. Pipelines are continually inspected for leaks and for damage caused by such conditions as freezing

A B

temperatures, heavy rain, and soil erode.

C D

334. Plastics used to make textiles can be drawn into fine threads, them woven or knit into fabrics.

A B C D

335. Not only ................. in the field of psychology but animal behavior is examined as well.

A) human behavior is studied B) is human behavior studied

C) is studied human behavior D) human behavior



336. The new information on asbestos caused panic in construction and industry like.

A B C D



323.(A) 324.(A) 325.(D) 326.(D) 327.(D) 328.(C) 329.(C) 330.(D) 331.(C) 332.(A) 333.(D) 334.(D) 335.(B) 336.(D)

mushroom



Nữ
Tổng số bài gửi : 106
Age : 26
Đến từ : sky-blue
Nghề ngiệp : student
Sở thích : everything
Registration date : 02/03/2008

Trạng thái:
Năng lượng:
55/100  (55/100)
Cảnh cáo:
10/100  (10/100)
Thái độ: Bình thường

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: TOEIC_870_Questions.II

Bài gửi by Sponsored content Today at 8:53 am


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang


 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết